Project Description

Joana Sánchez


Joana Sánchez, Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, a més de professora d’Educació Especial per la Universitat de Barcelona, i Postgrau en Direcció de Màrqueting per la Universitat Oberta de Catalunya, porta més de 25 anys d’experiència al sector TIC, des del 1999 a Vodafone, on a partir del 2008 gestiona la direcció comercial del Sector Públic a Catalunya i Aragó.

 Actualment dirigeix la estratègia comercial a Vodafone Catalunya enfocant les comunicacions del sector sanitat i els organismes públics, sota el convenciment que la transformació digital arriba amb la incorporació de les noves tecnologies com el 5G, i el desenvolupament de solucions innovadores que milloren la eficiència i simplifiquen la gestió dels serveis públics. Sempre posant les persones al centre del model i cercant la contribució a la sostenibilitat del nostre sistema.

 El Grup Vodafone, amb més de 531,9 milions de clients connectats arreu, és una de les companyies de xarxa de telecomunicacions més gran del món per ingressos. Com a missió afavorir la vida dels clients, ajudant persones, negocis i comunitats a estar millor connectat en un món de constants transformacions.

Volver al Programa