Edició Especial Càncer i Salut de la Dona 11 Juny

Segons l’OMS (Organització Mundial de la Salut), en 20 anys el 70% de la població sofrirem un càncer al llarg de la nostra vida, o el que és el mateix, 1 de cada 3 persones serà diagnosticada. Amb aquestes xifres i des de la visió que tenim des del Women 360⁰Congress, com a plataforma de comunicació i sinergies entorn de la salut i a la dona, considerem que tenim l’obligació i la responsabilitat de facilitar la informació que està al nostre abast.

En resposta a tot això, neix l’edició especial del Women 360⁰ Congress, Càncer i Salut de la Dona, en col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia i l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, peEdició Especial Càncer i Salut de la Dona 11 de Junyr donar a conèixer millor la malaltia.

La data és el proper 11 de juny, en l’emblemàtic Recinte Modernista de l?hospital de Sant Pau. Tenim confirmada la presencia de la Dra. Candela Calle, Directora General del ICS i l’Alcaldessa de Barcelona la Sra. Ada Colau, que conjuntament participaran a la taula d’inauguració.

Per a l’organització d’aquest esdeveniment, s’ha unit al nostre equip, com a Coordinadora del Comitè Científic, la Dra. Marina Geli, metgessa internista, Coordinadora Centre d’Estudis Sanitaris i Socials de la Universitat de Vic-Central de Catalunya i va ser Consellera de Sanitat de la Generalitat de Catalunya.

La Dra. Geli, com a coordinadora del nostre congres, ha creat el Comitè Científic del qual també forma part la Dra. Candela Calle, Directora General de l’ICO (Institut Català d’Oncologia) i ara també nombrada recentment, Directora de l’ICS (Institut Català de la Salut), i el Dr. Albert Salazar, Director General de l’Hospital Sant Pau, que conjuntament han elaborat un rigorós Programa Científic per debatre i donar a conèixer la malaltia a les persones assistents

L’objectiu de la jornada, a mes, és informar dels aspectes rellevants i punters de la malaltia a tots els públics, i afavorir la desestigmatizació de la mateixa, a través de ponències i tallers.

Descobrim el càncer

S’abordaran al programa científic els avanços en la recerca i tractament del càncer de mama, ponència impartida pel Dr. Agustí Barnadas de l’Hospital de Sant Pau.

La importància de la reconstrucció mamària pel Dr. Agustí Masià i El tractament psicològic en càncer: construir una experiència saludable en la malaltia impartida pel Dr. Cristian Ochoa de l’ICO. Per la seva banda, la Dra. Genevieve Buckland ens presentarà l’ Estudi de la dieta en prevenció a la recaiguda en el càncer de mama i per finalitzar la sessió del matí tractarem amb la Dra. Pilar García, Dermatòloga de l’Hospital Sant Pau, l’ Atenció dermatològica al pacient oncològic, generant una taula de debat i conversa.

Proporcionarem de manera més dinàmica 2 Tallers de cuidados dermatolàgics i  sobre la salut 360° de la dona…

Tot en un entorn ple d’història i cultura com és el recinte modernista que acull a l’Hospital de Sant Pau.

Aquest esdeveniment és obert a totes les persones, que volen i s’interessen per conèixer la malaltia, els seus factors de riscos i possibles desencadenants.

Les inscripcions es a través de la nostre pàgina web.

Aquest esdeveniment està patrocinat per marques que s’impliquen en el procés de la malaltia com son: Avene, Boiron, Clíniques Verdi, Maria Duol, OHO Olive Health Oil.

Amb el recolzament de L’obra Social La Caixa i lAjuntament de Barcelona.  També es podrà degustar productes de Consum, Frit Ravich, The Capsoul, Olis Bargalló i Caves Pere Ventura.

Els mitjans de comunicació que ens acompanyen son dDermis magazine, la Revista Rose y VIP Style Magazine.